Manage Millennials

Jouw leiderschap maakt het verschil

Millennials op de werkvloer dragen bij aan de doelen van de organisatie. Als manager is jouw leiderschap van groot belang – vooral voor een generatie die zich zorgen maakt over doorgroei mogelijkheden en stagnering of verveling in hun carrière.

Heb je het gevoel dat je soms het overzicht kwijt bent en is het lastig om Millennials de juiste richting op te sturen?

Als manager wil je niet boven het team staan. Je bent onderdeel van het team. Maak nu het verschil!

Oplossingen door maatwerk

Oplossingen door maatwerk

Samen creëren we een programma voor leiderschap. We vinden de antwoorden op de vraagstukken en uitdagingen waar jouw organisatie of management mee te maken heeft.

We combineren psychologie en organisatiewetenschap om Millennials en managers dichter bij elkaar te brengen. Dit doen we door onze unieke methode: reflect, define and create.

Hoe kan jouw team functioneren als er gaten zijn ontstaan op persoonlijk- en team vlak? Millennials willen uitgedaagd worden om zichzelf zo beter te leren kennen.

Een verbinding met je team is van groot belang voor het commercieel succes van de organisatie. Moet deze verbinding opgebouwd of hersteld worden? Samen vinden we het antwoord op deze vragen en creëren we een geoliede machine.

Millennial Masters

Heb je getalenteerde Millennials in je team maar komt het er niet voldoende uit? Wij bieden een programma van 10 weken dat hier verandering in brengt.

We combineren een mix van 3 live training events en afwisselende groep en individuele coaching sessies. Groepsdynamiek kan andere perspectieven bieden en zo halen we het maximale uit Millennials op de werkvloer.

Om een verandering te creëren als team, moeten we beginnen bij de teamleden. Je wilt dat Millennials geprikkeld en geïnspireerd worden. Dit alles zorgt voor een betere functie als team en meer commercieel succes.

Waarom kiezen voor ons?

We hebben een unieke aanpak ontwikkeld. Wij hebben 20+ jaar commerciële-, team- en leiderschap ervaring.

Na meer dan 20 jaar ervaring in commercieel, team en leiderschap verband, hebben we een unieke en effectieve aanpak ontwikkeld. Wij begrijpen het belang van commerciële resultaten en business mogelijkheden. We verbinden dit met de ontwikkeling van millennials om zo een impact te maken.

Het herstel van de magie tussen managers en Millennials is van essentieel belang voor de organisatie. Als generatie tussen Millennials en managers in, hebben wij veel empathie en begrip voor de vraagstukken en ervaringen van beide partijen. Dit vertalen wij naar het samensmelten van een team waar iedereen een belangrijke schakel is – en dit ook voelt.

Neem contact op