Ons verhaal

Onze missie: Alle generaties gelukkig, samen!

Wij gunnen Millennials een leven
vol energie en voldoening

Millennials zijn getalenteerd, doelgericht en vasthoudend. Toch zien wij de uitdagingen die gepaard gaan met het zijn van een Millennial. Levensvragen over relatie, carrière, financiën, kinderen voeren de boventoon. In combinatie met de huidige maatschappelijke kwesties en vraagstukken, kan het voor hen soms overweldigend voelen.
 

Waarom voelen wij ons aangetrokken tot Millennials?

Toen wijzelf (nog niet zo lang geleden:-) met deze levensvragen bezig waren, hadden wij nog niet zoveel tijd aan onze eigen persoonlijke ontwikkeling besteed. We leefden minder bewust en hebben daardoor keuzes gemaakt die wij nu fundamenteel anders zouden doen. Pas aan het eind van onze 30-er jaren zijn we aan de slag gegaan. We hebben veel inzicht en innerlijke kracht gekregen door de ondersteuning van coaches en trainers die ons hielpen bij het ontwikkelen van ons persoonlijke leiderschap. De regie nemen over ons eigen leven. 

Wij geloven dat hoe eerder je persoonlijk leiderschap ontwikkeld, hoe bewuster je in het leven staat. Hierdoor ben je veerkrachtig en weerbaar voor wat het leven je biedt.

Millennials zijn slim, creatief, doelgericht en vooral nu zeer gemotiveerd om zichzelf en de wereld te verbeteren &  veranderen. Zeker nu we aan het einde van de corona pandemie zijn, is er geen beter moment om met al je werknemers (waaronder Millennials) impact te gaan maken. Op je organisatie en de wereld! Om de controle over werk & leven terug in eigen handen te nemen en bij te gaan dragen aan een mooiere en betere wereld.

Met Happy Millennials willen wij onze inzichten doorgeven. Dit is onze manier ‘’to pay it forward’’, want: We love Millennials

 

 

Wendy – Happy Millennials

‘’Ik ben een emphatische, warme en energieke coach & trainer die weet door te dringen tot de kern van een persoon. Ik heb met succes meer dan 400 mensen gecoacht door persoonlijke en duurzame veranderingen. Voor mij is het enorm belangrijk om bij te dragen aan het vinden van jouw idealen en om duurzame resultaten te behalen.’’

Viona – Happy Millennials

‘’Als trainer & coach ben ik soms confronterend – maar humor en energie kenmerken mij het meest. Ik heb met succes ruim 15 jaar lang grote teams, managers en Millennials ontwikkeld en gecoacht. Ik begrijp de uitdagingen die Directieleden, Managers en Millennial Professionals ervaren met elkaar op de werkvloer en begeleid hen naar een gelukkig leven & zakelijk succes.”

Waarom kiezen voor ons?

We hebben een unieke aanpak ontwikkeld. Wij hebben 20+ jaar commerciële-, team- en leiderschap ervaring.

Na meer dan 20 jaar ervaring in commercieel, team en leiderschap verband, hebben we een unieke en effectieve aanpak ontwikkeld. Wij begrijpen het belang van commerciële resultaten en business mogelijkheden. We verbinden dit met de ontwikkeling van millennials om zo een impact te maken.

Het herstel van de magie tussen managers en Millennials is van essentieel belang voor de organisatie. Als generatie tussen Millennials en managers in, hebben wij veel empathie en begrip voor de vraagstukken en ervaringen van beide partijen. Dit vertalen wij naar het samensmelten van een team waar iedereen een belangrijke schakel is – en dit ook voelt.

Neem contact op