Ons verhaal

Onze missie: Millennials de gelukkigste generatie van de eeuw!

Wij gunnen Millennials een leven vol energie en voldoening

Jij als Millennial bent getalenteerd, doelgericht en vasthoudend. Toch zien wij de moeilijkheden die komen met het zijn van een Millennial — problemen met je relatie, carrière, financiën, kinderen. In combinatie met maatschappelijke kwesties en vraagstukken kan het soms voelen alsof het allemaal teveel is om bij te houden.

We zijn nu aan het einde van de corona pandemie en er is geen beter moment om jezelf en de wereld om je heen te verbeteren. Om de controle over je leven terug in eigen handen te nemen. 

We are here to help! Met Happy Millennials willen wij onze inzichten doorgeven. Dit is onze manier ‘’to pay it forward’’, want We love Millennials.

Wendy – Happy Millennials

‘’Ik ben een emphatische, warme en energieke coach & trainer die weet door te dringen tot de kern van een persoon. Ik heb met succes meer dan 400 mensen gecoacht door persoonlijke en duurzame veranderingen. Voor mij is het enorm belangrijk om bij te dragen aan het vinden van jouw idealen en om duurzame resultaten te behalen.’’

Viona – Happy Millennials

‘’Als coach ben ik soms confronterend – maar humor en energie kenmerken mij het meest. Ik heb met succes ruim 15 jaar lang grote teams & Millennials ontwikkeld en ge-coacht. Ik begrijp de uitdagingen die Millennial Professionals ervaren op de werkvloer en begeleid hen naar een gelukkig leven & zakelijk succes.