Persoonlijke ontwikkeling voor Millennials

Herstel de connectie met jezelf

Start met een bewuster & gelukkiger leven

Heb je het idee dat je vastloopt in het leven? Maak je je vaak zorgen over jezelf, over jezelf in relatie tot anderen of over de toekomst? Heb je het gevoel dat er meer te halen valt uit jouw leven en word je daar onrustig van?

Door de waan van de dag en alle verplichtingen die daarbij komen kijken, verlies je soms de connectie met jezelf. Je hebt misschien het gevoel geleefd te worden; niet toe te komen aan de dingen die er voor jou écht toe doen. Misschien weet je zelfs niet meer zo goed wie je bent en wat voor jou belangrijk is, waardoor je steeds leeft vanuit een zekere onzekerheid: Wat wil ik nou eigenlijk? Is dit wel de baan die bij mij past? Wat zoek ik in vriendschappen of een partner?

Met de programma’s van Happy Millennials leer je jezelf opnieuw kennen. Je ontdekt de potentie die je nu laat liggen, zodat je geïnspireerd raakt om nieuwe kansen voor jezelf te creëren voor een leven dat beter bij je past.

Dit wil ik!

Training & coaching voor Millennials

Millennial Masters

10 weken training & coaching

Toe aan verandering?
Vind jezelf en jouw rust met ons
intensieve trainingsprogramma.
Voor meer grip op je leven.

Lees meer

Online Training

Ontdek jezelf in 5 stappen

Eerst kennismaken?
Probeer onze online training.
Leer jezelf en jouw idealen kennen,
in jouw eigen tempo.

Lees meer
100% toegespitst
op uitdagingen van
de Millennial

Duurzame verandering
in 10 weken tijd
gegarandeerd
Begeleid door
professionele coaches
met 25+ jaar ervaring

Persoonlijke ontwikkeling voor Millennials

Als je geboren bent omstreeks 1983 tot 1995 behoor je tot de Millennialgeneratie. Deze generatie wordt ook wel de prestatiegeneratie genoemd. Je groeide op in tijden van economische welvaart en met het idee dat alles mogelijk is, als je er maar hard genoeg voor werkt. Grote kans dat je hierdoor ambitieus bent, maar ook hoge verwachtingen hebt – van jezelf en van anderen.

In een wereld waarin alles ‘maakbaar’ zou zijn, zijn veel zekerheden voor Millennials onzekerheden gebleken. Je startte jouw loopbaan tijdens de kredietcrisis. Je probeerde een carrière op te bouwen tijdens de recessie en nu misschien een gezinsleven in de nasleep van de coronapandemie. Je hebt te maken met hogere schuldenlasten, lagere kansen op een eigen (koop)woning en grotere uitdagingen wanneer je aan het begin staat van een nieuwe levensfase.

Geprikkeld worden en weten waar je aan toe bent, is enorm belangrijk. Dat hoeven we jou vast niet te vertellen. Juist daarom staat dit aan de basis van ons programma: Millennial Masters.

Leer goed om te gaan met onzekerheden. Vind je rust terug.

Word de master van jouw leven.

Wil je wat vragen? Stuur ons een WhatsApp

Heb je twijfels of vragen over ons Millennial Masters programma?
Wil je liever eerst even kennismaken met ons als coaches? Geef ons een belletje of stuur een bericht via WhatsApp:

Viona (links): 06-1346 4316 & Wendy (rechts): 06-5231 5466

Abonneer je ook alvast op onze Millennial Mail voor de meest inspirerende berichten over jouw generatie.