Ontwikkeling voor iedereen!

Oplossingen door maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in cultuur, leiderschap & team vraagstukken voor organisaties met meer dan 30% Millennials in dienst. Samen vinden we antwoorden op jouw uitdagingen waar je organisatie mee te maken heeft. We combineren diverse ontwikkeling tools om Millennials & andere werknemers met Founders, Directie of Managers dichter bij elkaar te brengen. De magie tussen beide te verbeteren of herstellen.

Dit wil ik!

Training & coaching programma’s

Leiderschap Ontwikkeling

3 – 6 maanden programma

Wanneer heb jij voor het laatst naar je eigen leiderschap gekeken? Wij ontwikkelen samen met jou & je team directie leden of managers een nieuwe strategie om opnieuw helder te krijgen hoe je je organisatie succesvol aanstuurt! 

Lees meer

Team Ontwikkeling

3 – 6 maanden programma

Merk je dat jouw team niet optimaal functioneert? Wij ontwikkelen een programma op basis van de specifieke uitdagingen. Creëren een high performance team dat meer flexibel, wendbaar en veerkrachtig gaat samenwerken.

Lees meer

Gentelligence

Generaties workshop

Zijn er verschillende generaties in jouw organisatie die elkaar niet begrijpen? Wijzen ze naar elkaar? En ziet men alleen de verschillen? Boek nu onze generaties workshop en bouw bruggen tussen de generaties in jouw organisatie of team

Boek nu

Gentelligence

Ted-style Talk

Wanneer er veel onbegrip is tussen de generaties in jouw organisatie, kun je informatie delen, maar je kan ook iedereen zelf in beweging laten komen door het ontwikkelen van een generatie intelligentie mindset. Hoe doe je dat?

Boek nu

Online Training

Waar sta je voor?

Laat Millennials kennismaken met ons.
Bied onze online training.
Help ze hun idealen ontdekken,
zodat ze beter weten
wat hun drijft en waar ze voor staan.

Lees meer

Live Training

Persoonlijk Leiderschap

Help Millennials hun eigen gedrag en communicatie ontdekken en beter begrijpen.
Schrijf hen nu in. Leer hen zichzelf beter kennen,
zodat ze beter kunnen verbinden, met zichzelf en de ander.

Lees meer

Millennial Masters

10 weken intensieve training & coaching

Krijg jij niet alles uit
de Millennials in je team?
Bied hen hulp en geef ze meer grip
op hun leven. Schrijf hen nu in.

Lees meer

The Big Inclusivity Game

wandel game

Een toegankelijke game (app)
die je terwijl je wandelt
bewuster maakt over
Diversiteit en Inclusiviteit op de werkvloer

Lees meer
100% toegespitst
op uitdagingen van
de Millennial

 

Duurzame verandering
in 10 weken tijd
gegarandeerd
Begeleid door
professionele coaches
met 25+ jaar ervaring

Waarom kiezen voor ons?

We hebben een unieke aanpak ontwikkeld. Wij hebben 20+ jaar commerciële-, team- en leiderschap ervaring.

Na meer dan 20 jaar ervaring in commercieel, team en leiderschap verband, hebben we een unieke en effectieve aanpak ontwikkeld. Wij begrijpen het belang van commerciële resultaten en business mogelijkheden. We verbinden dit met de ontwikkeling van millennials om zo een impact te maken.

Het herstel van de magie tussen managers en Millennials is van essentieel belang voor de organisatie. Als generatie tussen Millennials en managers in, hebben wij veel empathie en begrip voor de vraagstukken en ervaringen van beide partijen. Dit vertalen wij naar het samensmelten van een team waar iedereen een belangrijke schakel is – en dit ook voelt.

Neem contact op

Persoonlijke ontwikkeling voor Millennials

Als je geboren bent omstreeks 1983 tot 1995 behoor je tot de Millennialgeneratie. Deze generatie wordt ook wel de prestatiegeneratie genoemd. Je groeide op in tijden van economische welvaart en met het idee dat alles mogelijk is, als je er maar hard genoeg voor werkt. Grote kans dat je hierdoor ambitieus bent, maar ook hoge verwachtingen hebt – van jezelf en van anderen.

In een wereld waarin alles ‘maakbaar’ zou zijn, zijn veel zekerheden voor Millennials onzekerheden gebleken. Je startte jouw loopbaan tijdens de kredietcrisis. Je probeerde een carrière op te bouwen tijdens de recessie en nu misschien een gezinsleven in de nasleep van de coronapandemie. Je hebt te maken met hogere schuldenlasten, lagere kansen op een eigen (koop)woning en grotere uitdagingen wanneer je aan het begin staat van een nieuwe levensfase.

Geprikkeld worden en weten waar je aan toe bent, is enorm belangrijk. Dat hoeven we jou vast niet te vertellen. Juist daarom staat dit aan de basis van ons programma: Millennial Masters.

Leer goed om te gaan met onzekerheden. Vind je rust terug.

Word de master van jouw leven.