Master je leven

Millennials, stop met onnodig energie verliezen!

Gestrest of ongeïnspireerd?

Ben jij ongeveer tussen de 25-40 jaar oud en ervaar je veel stress? Maak jij je druk om de toekomst en doorgroei mogelijkheden in je carrière? Heb je het gevoel dat je een leven leidt wat niet van jou is en wil je hier wat aan doen? Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij kan leven en werken naar je idealen. Sterk en onafhankelijk!

Herstel de connectie met jezelf

Start met een bewuster & gelukkiger leven

Heb je het idee dat je vastloopt in het leven? Maak je je vaak zorgen over jezelf, over jezelf in relatie tot anderen of over de toekomst? Heb je het gevoel dat er meer te halen valt uit jouw leven en word je daar onrustig van?

Door de waan van de dag en alle verplichtingen die daarbij komen kijken, verlies je soms de connectie met jezelf. Je hebt misschien het gevoel geleefd te worden; niet toe te komen aan de dingen die er voor jou écht toe doen. Misschien weet je zelfs niet meer zo goed wie je bent en wat voor jou belangrijk is, waardoor je steeds leeft vanuit een zekere onzekerheid: Wat wil ik nou eigenlijk? Is dit wel de baan die bij mij past? Wat zoek ik in vriendschappen of een partner?

Met de programma’s van Happy Millennials leer je jezelf opnieuw kennen. Je ontdekt de potentie die je nu laat liggen, zodat je geïnspireerd raakt om nieuwe kansen voor jezelf te creëren voor een leven dat beter bij je past.

ONLINE TRAINING

Ontdek je idealen

Ervaar je continu stress en heb je last van slechte denkpatronen? In een werkomgeving waar je niet wordt uitgedaagd is het lastig om te leven en werken naar je idealen. Wil jij weer geprikkeld worden en ben je klaar voor verandering?

Koop nu

LIVE WORKSHOP

Personal Mapping

Heb je het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent? Zit je met vragen over je werk en je leven? Ervaar je stress? Of vind je keuzes maken lastig? In deze live training leer je je eigen gedrag en communicatie beter kennen door Mapstell en de wereld van verschil. Wij bieden je een actieve en energieke workshop experience om te ontdekken welk gedrag je laat zien. We zetten je aan het denken of dit ook effectief is in je leven of werk. Zo ontwikkel je je persoonlijk leiderschap!

Leer jezelf beter kennen in 1 dag! Je komt erachter hoe jij je gedraagt en communiceert. En of het effectief is in al jouw persoonlijke situaties: werk, privé, vrienden en relaties. Je leert beter afstemmen met de ander, zodat jij je beoogde doelen sneller bereikt. Ontdek jezelf met de “Wereld van Verschil” van Mapstell (DISC).

Schrijf in

PROFIEL

Routebeschrijving + Personal Map

Krijg op een beeldende wijze inzicht in je gedrag

Met honderden woorden, metaforen, kaartsymbolen en hier en daar een knipoog, is de op DISC gebaseerde Wereld van Verschil een positief en veilig middel om direct een dialoog aan te gaan. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes heen, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee bieden wij een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijlen, de Wereld van Verschil biedt grenzeloze mogelijkheden.

Ik wil meer weten
100% toegespitst
op uitdagingen van
de Millennial
Duurzame verandering
in 10 weken tijd
gegarandeerd
Begeleid door
professionele coaches
met 25+ jaar ervaring

Persoonlijke ontwikkeling voor Millennials

Als je geboren bent omstreeks 1983 tot 1995 behoor je tot de Millennialgeneratie. Deze generatie wordt ook wel de prestatiegeneratie genoemd. Je groeide op in tijden van economische welvaart en met het idee dat alles mogelijk is, als je er maar hard genoeg voor werkt. Grote kans dat je hierdoor ambitieus bent, maar ook hoge verwachtingen hebt – van jezelf en van anderen.

In een wereld waarin alles ‘maakbaar’ zou zijn, zijn veel zekerheden voor Millennials onzekerheden gebleken. Je startte jouw loopbaan tijdens de kredietcrisis. Je probeerde een carrière op te bouwen tijdens de recessie en nu misschien een gezinsleven in de nasleep van de coronapandemie. Je hebt te maken met hogere schuldenlasten, lagere kansen op een eigen (koop)woning en grotere uitdagingen wanneer je aan het begin staat van een nieuwe levensfase.

Geprikkeld worden en weten waar je aan toe bent, is enorm belangrijk. Dat hoeven we jou vast niet te vertellen. Leer goed om te gaan met onzekerheden. Vind je rust terug.

Word de Master van jouw leven.

Waarom kiezen voor ons?

We hebben een unieke aanpak ontwikkeld. Wij hebben 20+ jaar commerciële-, team- en leiderschap ervaring.

Na meer dan 20 jaar ervaring in commercieel, team en leiderschap verband, hebben we een unieke en effectieve aanpak ontwikkeld. Wij begrijpen het belang van commerciële resultaten en business mogelijkheden. We verbinden dit met de ontwikkeling van millennials om zo een impact te maken.

Het herstel van de magie tussen managers en Millennials is van essentieel belang voor de organisatie. Als generatie tussen Millennials en managers in, hebben wij veel empathie en begrip voor de vraagstukken en ervaringen van beide partijen. Dit vertalen wij naar het samensmelten van een team waar iedereen een belangrijke schakel is – en dit ook voelt.

Neem contact op

Wil je wat vragen? Stuur ons een WhatsApp

Heb je twijfels of vragen over ons Millennial Masters programma?
Wil je liever eerst even kennismaken met ons als coaches? Geef ons een belletje of stuur een bericht via WhatsApp:

Viona (links): 06-1346 4316 & Wendy (rechts): 06-5231 5466

Abonneer je ook alvast op onze Millennial Mail voor de meest inspirerende berichten over jouw generatie.